Lokale en regionale media

De lokale en regionale media zijn voor het MKB van groot belang. Wij verzorgen voor onze klanten binnen hun eigen regio en afzetgebied de media waardoor wij door jarenlange ervaring het volledige medialandschap kennen.

Voordelen lokale en regionale media

De lokale markt is gericht op jouw eigen locatie en richt zich op een specifieke doelgroep. Met behulp van lokale marketing is het mogelijk jouw bekendheid snel te vergroten en de zichtbaarheid te verbeteren binnen de doelgroep. Media die gericht is op de lokale en regionale markt heeft een hechte binding met de markt en hierdoor raak je precies de doelgroep die je wilt bereiken.

Bij lokale marketing spelen de volgende aspecten een belangrijke rol:

PERSONALISATIE

Persoonlijke berichten werken erg goed in een lokale marketingcampagne omdat de doelgroep zich daardoor speciaal voelt. Jouw boodschap is immers specifiek gericht op deze persoon en je spreekt hem direct aan.

Mobile first

Deze mogelijkheid is niet alleen binnen lokale marketing belangrijk geworden, maar over het algemeen in alle marketingcampagnes. Mensen zijn steeds mobieler en met lokale marketing kun je hier slim op inspelen.

ONLINE Adverteren binnen de regio

Lokaal adverteren heeft een aantal voordelen, waaronder het direct aanspreken van de doelgroep. Hiervoor zijn steeds meer mogelijkheden zoals de lokale advertenties op Facebook, Google (door middel van Google Adwords en Google Maps) en op regionale (nieuws)websites.

 

Multi Advertising Tool

Heeft u meerdere vestigingen die ieder een eigen afzetmarkt hebben? Dan is de multi advertising mogelijkheid een uitstekende oplossing voor u!

Hiermee zorgt u voor een algemene uitstraling van uw banner waarbij u de lokale markt bereikt met de relevante informatie van bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde locatie!

 

Wij vertellen u hier graag meer over!

5M Media

Ankeveenstraat 21
5036 CB Tilburg
Tel.:  013 700 97 68