ROA

Rapportages, onderzoek & analyses

Feiten en cijfers liegen niet. Er zit geen gevoel in onderzoeken en dat zorgt ervoor dat wij voor jou de doelgroep precies weten te vinden. Een gedegen onderzoek vooraf zorgt ervoor dat jouw doelgroep op het juiste moment, op de juiste en met het juiste middel bereikt wordt! Met een onderzoek vooraf behaal je het hoogst mogelijke rendement.

Rapportages

Rapportages bij media campagnes zijn standaard volgens 5M Media, dit zit bij de budgetten in. U betaald hiervoor niets en worden te allen tijde na de media inzet naar jouw gestuurd. Deze bevatten de gegevens over jouw campagne en de resultaten. Indien gewenst kunnen we deze ook vergelijken met eerdere campagnes.

We nemen in ieder geval de resultaten op in ons archief zodat we met iedere campagne meer data tot onze beschikking hebben. Hierdoor worden strategieën en doelstellingen in de toekomst makkelijker te maken en te controleren.

Onderzoeken

We kunnen voor u diverse onderzoeken uitvoeren, denk hierbij aan naamsbekendheid onderzoeken, eyetracking onderzoeken en benchmarkt onderzoeken voor mediabestedingen binnen uw branche.

Hiervoor hebben wij onze partners klaar staan en kunnen jouw snel een terugkoppeling geven.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Analyses

Indien jouw campagne via 5M Media is ingezet, analyseren we standaard uw campagne resultaten ten opzichte van andere campagnes. Daarnaast zorgen we ook voor een analyse ten opzichte van de nationale markt. Hierdoor heeft jouw organisatie een beter beeld van de resultaten.

Het is natuurlijk belangrijk dat de campagne de doelstelling behaalt, maar mocht dit toch onverhoopt voorkomen dat het niet gebeurd analyseren wij mogelijke oorzaken hiervan. Dit zorgt ervoor dat er opnieuw meer data beschikbaar komt voor jou om naar te handelen.

Op deze manier worden er naar verloop van tijd meer cijfers bekend. Zo krijgt een campagne niet alleen de doelstelling als resultaat, maar ook de data verzameling.
En daarmee worden toekomstige campagnes (nog) succesvoller.

5M Media

Ankeveenstraat 21
5036 CB Tilburg
Tel.:  013 700 97 68