Mediastrategie en mediaplanning

Wanneer je het mediabudget niet op de juiste manier inzet, wordt een mediacampagne nooit een succes. En daarbij is (media)strategie en (media)planning enorm belangrijk!

Wat is het beste om jouw doelstelling te halen? Waar kun je het beste je doelgroep bereiken? Hoe kun je je doelgroep het beste prikkelen? Allemaal vragen die wij beantwoorden! Aan de hand van jouw informatie, en je wensen en behoeften, zorgen wij met onze kennis en kundigheid ervoor dat een gedegen strategie en planning niets meer aan het toeval overlaat!

Mediaplanning

Crossmedia is een term die veel gebruikt wordt, maar wat betekent het eigenlijk? Het betekent dat u zowel online als offline media inzet, en deze media ‘crossen’ elkaar.

Maar gebeurt dit wel op de juiste tijdstippen? Mediaplanning draait om timing, van de  campagne, de uitingen en de doelgroep. Deze moeten afgestemd zijn op elkaar om een optimaal bereik en een goede overdracht van de boodschap te behalen!

Deze timing is precies wat 5M Media optimaliseert. Wij helpen je daar dan ook graag mee.

Mediastrategie

Wij ontwikkelen mediastrategieën voor alle typen klanten, waarbij de focus ligt op het MKB. Hierdoor hebben wij een jarenlange ervaring over de juiste technieken en strategieën voor diverse bedrijven. Natuurlijk is ieder bedrijf anders, ieder bedrijf heeft een eigen doelgroep die men wil aanspreken. Dit is belangrijk om te weten.

De strategie wordt bepaald aan de hand van je doelstellingen en de haalbaarheid hiervan. Hierdoor is het belangrijk om de doelstellingen dan ook helder en duidelijk te hebben zodat de strategie hierop kan aansluiten. Kort gezegd is de strategie: Hoe gaan we jouw doelstellingen bereiken?

Hiervoor stellen we een plan op waarbij we soms harde keuzes moeten maken. Maar dit zorgt voor een realistisch beeld en een duidelijke samenwerking omdat wij altijd kijken naar de lange termijn!

5M Media

Ankeveenstraat 21
5036 CB Tilburg
Tel.:  013 700 97 68