Media inkoop

Media inkoop is een vak apart! Een goede inkoop zit op het scherpst van de snede. Dit zorgt ervoor dat je gegarandeerd bent van de beste prijs voor je media inzet. En hierdoor kun je de investering in media zo optimaal mogelijk inzetten. Onafhankelijkheid is hierin belangrijk; wij zijn namelijk niet afhankelijk van externe partijen waardoor wij altijd de beste prijs/prestatie voor u kunnen bedingen.

Heel normaal volgens 5M Media.

Profiteer van bulk-inkoop

Als mediabureau hebben wij de mogelijkheid om voor jouw bedrijf betere afspraken te maken door middel van bulk inkoop. Dit betekend dat wij door de grote omvang ingekochte media ruimte een hoger voordeel voor u kunnen behalen.

Het is niet alleen een voordeel qua tarief, ook is het mogelijk om bijvoorbeeld betere posities in te kopen of extra’s te verkijgen. Denk hierbij aan redactionele aandacht bij dagbladen of premium posities op website.

Maximale exposure voor uw budget

Als 5M media zetten wij u als ondernemer / marketeer op de eerste plaats. Dat betekend dat wij voor u het maximale uit uw budgetten gaan halen. Wij begrijpen namelijk dat adverteren investeren betekend, maar dat betekend niet dat je geld zomaar uitgegeven kan worden.

Onze media inkopers zorgen te allen tijden voor een maximale exposure voor uw budgetten. Het zorgt bijvoorbeeld voor extra campagneweken, meer bereik of meer contacten met uw doelgroep. Het kan ook betekenen dat u zelfs minder budget nodig heeft om jouw doelstellingen te halen.

Om u hiervan te kunnen verzekeren hebben wij altijd een benchmark met de overige adverteerders uit de markt, zo weten wij dat u nooit teveel betaald voor uw camapgne.

5M Media

Ankeveenstraat 21
5036 CB Tilburg
Tel.:  013 700 97 68