Online / Digital Media

Digital neemt meer en meer een prominente plaats in binnen de media. Het is lastig om bij te blijven in deze markt van vliegensvlugge online bewegingen. Onze specialisten zijn volledig up-to-date en kennen alle nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Wij nemen die zorg dan ook graag van je over.

Wij kunnen je niet alleen adviseren over, en trainen in, diverse methodes, maar kunnen je natuurlijk ook volledige service bieden door alles uit handen te nemen. Door middel van heldere en strakke rapportages geven we je inzicht en feedback over de ingezette media.

Onze diensten voor uw bedrijf

We focussen ons op drie belangrijke pijlers binnen online media, namelijk uw website, advertising en content generatie!Met deze drie thema’s hebben we verschillende mogelijkheden om uw bedrijf online beter zichtbaar te maken en uw doelgroep te bereiken.

WebsitesContentAdvertising
Je website staat vaak al centraal voor uw media inzet. Hierdoor gaan wij kijken naar een optimale gebruiksvriendelijkheid, geoptimaliseerd voor mobiel en zoekmachines én gericht op jouw conversie mogelijkheden.Content is een breed begrip geworden, maar het komt er op neer dat wát u vertelt en hoe steeds belangrijker wordt. Niet alleen tekstueel maar ook door middel van video, audio en beeld. Dit zorgt voor meer bekendheid en een hogere betrokkenheid van uw klanten.“Het beste product wordt nooit een succes als niemand weet dat het bestaat!” is een bekend gezegde in de mediawereld. Het klinkt cliché maar het is wel waar. Daarom bepalen wij op strategische wijze de beste advertising opties om verkeer naar uw website te sturen.

Antwoorden op uw digitale vragen

Wij bieden u diverse antwoorden op uw vragen over digitale media. Onze specialisten zijn niet alleen dagelijks bezig met en voor onze klanten, ze zijn daarnaast ook dagelijks bezig met het up-to-date blijven van de nieuwste trends en mogelijkheden.

Daarnaast staan we op diverse gebieden direct voor u klaar!

Strategie
Consultancy
Data management
SEO
SEA
CRO
Social media
Display advertising
Email marketing

5M Media

Ankeveenstraat 21
5036 CB Tilburg
Tel.:  013 700 97 68